Specielt til viborg netværket.

Jeg er ofte blevet spurgt, om vi også laver almindelige profilfilm her hos Reframe Studio. Det er indtil nu ikke noget, vi har prioriteret så højt, men det er vi i gang med at ændre på. Fremover vil Reframe Studio producere flere traditionel videoer til onlinebrug. Stadig med fokus på høj kvalitet.

For at sparke det godt i gang, vil jeg tilbyde medlemmerne af netværket at få produceret profil- eller virksomhedsfilm til favorable priser den næste tid.*

Så hvis du eller din virksomhed har en historie I vil have fortalt, så kontakt mig endelig for en snak om mulighederne.

- Jesper Fleng / Reframe Studio


CASE: Solemaids

Den nyeste lokale profilfilm vi har produceret.

Filmen formår med sin opbygning at forenkle fortællingen om severs hælsyndrom.
Når forældrene ser filmen genkender de deres eget barn, hvilket fører til flere henvendelser til min klinik
— Per Øllgaard, Fysioterapeut - Solemaids

 

Her er et par andre eksempler på onlinefilm vi har produceret tidligere.

BOLIG+ er præsentationen af et koncept hus som RealDania Byg har opført i Søborg. Opgaven var at følge byggeriet under opførelsen og fortælle om de unikke energiløsninger huset tilbyder. Filmen er lavet i 2 versioner. En kort oversigts version, samt en længere der går mere i dybden med husets løsninger.

Mit bidrag til Knus Kræft gallaen var opgaven at lave en stemningsfilm, der giver gæsterne et minde om aftenen. Filmen er optaget ad hoc og uden forberedelse. 

Peter Larsen Kaffe lancerede verdens første eldrevne kaffescooter. En lille hurtig produceret repotage fra dagen til brug på de sociale medier.


*Alle opgaver er forskellige så prisen vil afhænge af opgaven